Tag Archives: bug

Potential bug in FICON when using default-state prohibit-all

Update: This looks like it’s Cisco internal bug CSCed28478 – prohibit should not be allowed for E ports I am currently using SAN-OS 3.3(5a) but have also tried this on SAN-OS 3.3(5). If you configure FICON with ficon port default-state … Continue reading

Posted in CCIE Storage, FICON | Tagged , , , | Leave a comment

FICON configuration not saved after reboot

Here is a strange one. I have FICON setup between MDS1 and MDS3. Everything is set as needed for FICON and working. I save the config, reboot MDS3, and the FICON configuration is gone! I re-paste the config and everything … Continue reading

Posted in CCIE Storage, FICON | Tagged , , , , | Leave a comment

Bug in SAN-OS 3.3(5) with tftp access-list entries

As an update to this, it appears it only happens when you use tftp in the destination part of an access-control list entry. If used in the source part, everything can be added as well as removed. So to summarize, … Continue reading

Posted in CCIE Storage, CLI | Tagged , , , | Leave a comment

Bug in Call Home user defined destination profiles

Playing around with Call Home today and I seem to have hit a bug. I checked the Bug Database at Cisco and I see nothing that is logged there. Its possible this bug is marked “internal” like just about every … Continue reading

Posted in Call Home, CCIE Storage | Tagged , , , , | 4 Comments

RMON reports incorrect time

I got bit by a rather interesting bug today. I noticed my time was all out of whack on RMON events. In my lab I really don’t care too much about the time to a critical degree. But I do … Continue reading

Posted in CCIE Storage, Syslog, RMON, SNMP | Tagged , , , , | Leave a comment